BijRies hebben we een uitgebreid aanbod aan zwangerschapslessen. Omdat we meerdere specialisten hebben op het gebied van sporten tijdens de zwangerschap is er voor iedereen wel iets! Je kunt deelnemen aan de lessen zodra je weet dat je zwanger bent tot aan je bevalling.

Zwangerschapsyoga : Een ontspannen yogales met alleen zwangeren waarin je de juiste delen van je lichaam stretcht maar ook versterkt waar nodig. Een combinatie van fysieke oefeningen, met ademhalingsoefeningen, bekkenbodemspiertraining en ontspanning.

Pilates : Gegeven door onze Fysiotherapeute dus ideaal voor als je klachten hebt. Oefeningen op de mat gebaseerd op spierversterking.

Inshape:  Een actieve les waarin aerobics en spierversterkende oefeningen worden gedaan op de muziek. Goed voor je conditie en kracht.

Ook hebben we verschillende danslessen en nog een aantal meer workouts waaraan je zwanger deel kunt nemen. Voor meer informatie wat wel of niet van toepassing is voor jouw lichaam tijdens je zwangerschap neem even contact op met ons zodat we je kunnen adviseren.

Voor aanstaande ouders kun je BijRies ook een cursus volgen voor Baby+Kids EHBO. Deze wordt door meerendeel van de verzekeraars zelf vergoed in het basispakket. Echt een aanrader om te doen voordat je kindje er is zodat je de juiste kennis hebt als het aankomt op de kleine ongelukjes in en om huis. 

Ook hebben we regelmatig informatie avonden omtrent borst/flesvoeding in samenwerking met Verloskundigepraktijk Vivre en Lactatiedeskundige Shirley.

Ben je zwanger ben je dus bij ons op het juiste adres!


INFO ZWANGERSCHAPSABONNEMENT: Ons zwangerschapsabonnement is speciaal aangepast. Zo kun je onbeperkt deelnemen aan de lessen die je graag wilt doen en maakt het niet uit wanneer je welke les wilt volgen. Bijvoorbeeld als je lichaam moe is kun je lekker meedoen met een ontspannen yogales en als je energie te veel hebt kun je even los gaan tijdens de Inshape of een andere actieve les. Je kunt zelfs de lessen combineren als je dat zou willen. Het abonnement kan direct stopgezet worden als het lichamelijk niet meer haalbaar is of als je bevalt, je hoeft dus niet ook nog een opzegtermijn uit te zitten oid. De kosten voor het onbeperkt abonnement bedragen €38,50 pm (geen inschrijfkosten). Kun je maar 1x per 2 weken of af en toe een keer dan kun je ook kiezen voor een strippenkaart a €90,- voor 10x. Maar laten we eerst starten met een gratis proefweek om te kijken wat er bij je past ;).

info@bijries.nl – 0646328467