BijRies  – Beautiful as you are

BijRies is iedereen van harte welkom.  We streven ernaar je een goed gevoel te geven d.m.v de unieke combinatie van sporten, bewegen en ontspanning in een sfeervolle persoonlijke omgeving hier in ons eigen Valkenswaard.

Ons Team streeft voor hoogwaardige groepslessen en service voor haar klanten. Zelf ontwikkelde en “eigewijze” lessen maken dat jij graag bij ons bent.

Onze belangrijkste pijlers zijn:
• Iedereen
• Samen
• Uniek

Voor iedereen:
Ongeacht je niveau, gewicht, een maatje meer of minder, man of vrouw, BijRies is er voor iedereen.
Met een aanbod in groepslessen op hoog niveau bieden wij naast ons huidige aanbod voor zwangeren, mama’s en kinderen vanaf 1 april ’19 een breed aanvullend programma in de vorm van :
Zumba, Bootcamp, Pump, Steps etc. Hiernaast openen wij ook direct onze yoga studio met vele vormen waaronder ook HOT yoga – uniek in Valkenswaard.

Samen alles onder één dak
Samen sta je sterker, kun je elkaar verbinden en inspireren op weg naar je beste zelf.
Met deze grondslag zijn wij samenwerkingen aangegaan met specialisten om ons team te versterken.

BijRies is nu dan ook een fysio en verloskundigepraktijk te raadplegen.  Fysiotherapie Pitt  is ook gevestigd bij ons, naast de behandeling van sportblessures kunt u hier ook terecht voor reguliere fysiotherapie en ontspanningsmassages. Ook voor onze zwangeren hebben wij een nauwe samenwerking met Verloskundige Praktijk Vivre gevestigd. Met regelmaat organiseren wij voorlichtingen en speciale evenementen voor zwangeren.

Trots zijn wij op ons team dat bestaat uit unieke persoonlijkheden en stuk voor stuk kanjers met hun eigen specialisme. Waardoor op iedere groepsles een instructeur staat die uitblinkt in zijn of haar tak van sport.

Wij zijn een kindvriendelijk groepslescentrum en hebben een kinderspeelkamer met toezicht voor de jongste telgen uit de familie, zodat de mama’s en de papa’s onbezorgd kunnen deelnemen aan de lessen. Ook zijn er lessen voor ouder en kind. Regelmatig verzorgen we EHBO cursussen voor Babys+Kids waaraan deelgenomen kan worden.

Heb jij inspirerende ideeën of zou je samen willen werken kom dan gewoon even gezellig langs of stuur een mailtje met jouw idee!

Huiskamer-sfeer
De plek om samen te zijn of lekker tot jezelf te komen. BijRies heeft sfeervolle zithoeken om te genieten van heerlijke verschillende soorten koffie uit onze Jura of een kop exclusieve thee. (bijvoorbeeld: verse munt/gember). Lekker even tot rust komen met een magazine in onze hangstoelen is natuurlijk optimaal genieten.