De ‘smaken’ groepslessen

Pump it up! :Een échte powerles! Deze les die is ontwikkeld om de kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zo veel mogelijk calorieën te verbranden. Het is een ‘stoere’ les waarbij gebruik wordt gemaakt van een stang met gewichten en losse schijven. Met deze les zorg je voor een mooie toning van je lichaam. Deze les is ideaal voor degenen die niet van ‘pasjes’ houden. (Voor alle leeftijden, bij blessures kunnen er aanpassingen gemaakt worden)

Dance Workout: Tijdens deze supertoffe les vliegt te tijd. Je bent een uur lang achter elkaar aan het dansen en swingen op een heel toegankelijke, leuke manier. Echte iedereen kan hieraan meedoen van jong tot 80+ en dat doen ze ook! De hele les wordt gevuld met losse makkelijke danspassen en uiteindelijk aan elkaar geplakt tot een stukje dans. Je staat geen moment stil! Een échte aanrader. (Alle leeftijden, zwanger&backinshape,  ook als je niet ‘kan’ maar wel wil dansen)

In Shape! :  De naam zegt het al… Je werkt aan het shapen van je lijf! Efficiënte fysieke uitoefeningen die op muziek worden uitgevoerd. Kracht, flexibiliteit, coördinatie en tact worden getraind. Een combinatie tussen aerobics, pilates en losse oefeningen worden samen tot een energiek geheel gebracht. Deze les voel je wel 😉. (Voor alle leeftijden, zwanger&back in shape)

Zumba: Is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. In combinatie met de nieuwste latijnse hits swingen en shaken we er flink op los. Ieder nummer heeft een eigen choreografie waarin de pasjes met regelmaat herhaald worden. De echte vrolijke zomerse vibe en een glimlach op je gezicht krijg je wel bij deze les. Toegankelijk voor iedereen. (Let op! met knie blessures)

Zumba + tieners: Hetzelfde als de Zumba. Tijdens deze les zijn tieners ook welkom. Wat is er nu leuker dan samen met je dochter een uurtje quality time en helemaal los gaan op de beats. De momenten samen zijn al zo schaars in het drukke leven van een tiener. Uiteraard is deze les ook toegankelijk voor alle anderen.

Zumba X-Plode: Een flink tandje erbij. Deze choreografieën bevatten van alles, zelfs het twerken komt aan bod.

Schudden, shaken, lol, fun, en gekheid. Dat zijn de elementen van deze les. Het tempo ligt hier een stukje hoger dat de reguliere zumba toch is iedereen welkom om mee te doen. Lukt het wel of niet is eigenlijk geen issue, de lol is het belangrijkste. Feel the vibe!

Triple B: BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte workout als je wat kilo’tjes kwijt wilt en aan hun conditie wil werken. (Voor alle leeftijden)

Oldskool Steps: De ‘ouderwetse’ steples in een nieuw jasje. Tijdens deze les werk je flink aan je beenspieren maar ook aan de rest van je lijf. Op toffe beats met een vleugje R&B/hiphop werk je in een uur naar een choreografie toe. Zweten geblazen tijdens deze energieke les. (Let op! Met gevoelige knieën)

The Killing: De naam zegt genoeg! In een les met verschillende onderdelen (fitnessoefeningen) van een half uur ben je helemaal gesloopt. Je lichaam wordt flink aangepakt en uitgedaagd de grens op te zoeken. Denk je dat je het aankan?