De ‘smaken’ groepslessen

Pump it up! :Een échte powerles! Deze les die is ontwikkeld om de kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zo veel mogelijk calorieën te verbranden. Het is een ‘stoere’ les waarbij gebruik wordt gemaakt van een stang met gewichten en losse schijven. Met deze les zorg je voor een mooie toning van je lichaam. Deze les is ideaal voor degenen die niet van ‘pasjes’ houden. (Voor alle leeftijden, bij blessures kunnen er aanpassingen gemaakt worden)

Dance Workout: Tijdens deze supertoffe les vliegt te tijd. Onder leiding van de enige échte Bruce van Bruce Dance Factory ben je een uur lang achter elkaar aan het dansen en swingen op een heel toegankelijke, leuke manier. Echte iedereen kan hieraan meedoen van jong tot 80+ en dat doen ze ook! De hele les wordt gevuld met losse makkelijke danspassen en uiteindelijk aan elkaar geplakt tot een stukje dans. Je staat geen moment stil! Een échte aanrader. (Alle leeftijden, zwanger&backinshape,  ook als je niet ‘kan’ maar wel wil dansen)

In Shape! :  De naam zegt het al… Je werkt aan het shapen van je lijf! Efficiënte fysieke uitoefeningen die op muziek worden uitgevoerd. Kracht, flexibiliteit, coördinatie en tact worden getraind. Een combinatie tussen aerobics, pilates en losse oefeningen worden samen tot een energiek geheel gebracht. Deze les voel je wel 😉. (Voor alle leeftijden, zwanger&back in shape)

Zumba: Is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. In combinatie met de nieuwste latijnse hits swingen en shaken we er flink op los. Ieder nummer heeft een eigen choreografie waarin de pasjes met regelmaat herhaald worden. De echte vrolijke zomerse vibe en een glimlach op je gezicht krijg je wel bij deze les. Toegankelijk voor iedereen. (Let op! met knie blessures)

LatinDance: Een makkelijk instapbare basis dansles waarin verschillende danspasjes stap voor stap doorlopen worden op swingende beats van latijnsamerikaanse muziek. Denk aan Bachata, merengue en salsa. Deze les is erg laagdrempelig en voor iedereen makkelijk te volgen. We maken er een feestje van!

Choreo Dance: Een echte ‘dans’ les. Iedere maand word er gewerkt aan een nieuwe choreografie. Start met de 1e les van de maand zodat je direct mee kunt doen en niet ‘halverwege’ de dans begint. Iedere maand een andere stijl, onder leiding van Wereldkampioen Marlon Ronkes! 

Triple B: BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte workout als je wat kilo’tjes kwijt wilt en aan hun conditie wil werken. (Voor alle leeftijden ook voor zwangeren/backinshapers – aangepast mbt buik).

Steps: De ‘ouderwetse’ steples in een nieuw jasje. Tijdens deze les werk je flink aan je beenspieren maar ook aan de rest van je lijf. Op toffe beats met een vleugje dans werk je in een uur naar een choreografie toe. Zweten geblazen tijdens deze energieke les. (Let op! Met gevoelige knieën)

Vitaal Circuit: De naam zegt genoeg! In een circuitles met verschillende  oefeningen werk je aan je vitaliteit. Deze les is toegankelijk voor iedereen, maar ook voor mensen met een blessure. Onze personal trainer begeleid deze les op jouw niveau. De circuittraining is niet op muziek dus ritmegevoel hoef je in ieder geval niet te hebben ;).

Pilates: Lekker werken aan je spierversterking. Deze les word gegeven door onze Fysiotherapeute en is daarom goed voor mensen met blessures, zwangeren en backinshapers. Tijdens deze les doe je voornamelijk oefeningen op de mat en werk je aan de kracht van jouw eigen lichaam met voornamelijk de buik, been, bil en rugspieren.

Salsa Workout: Onder leiding van Eddy Salsacubana leer je verschillende korte choreografieen achter elkaar tot een echte workout. Op de lekkere cubaanse muziek swing je er op los. (Voor alle leeftijden)